نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

فوتی کرونا در تهران تک رقمی شد

فوتی کرونا در تهران تک رقمی شد معاون درمان ستاد کرونا استان تهران ضمن تشریح وضعیت کرونا در استان و با بیان اینکه فعلا روند بیمارستان‌ها ثابت است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته می‌دانیم سویه امیکرون اغلب درگیری به شکل سرپایی ایجاد می‌کند؛ مگر اینکه وسعت ابتلا انقدر زیاد شود که تعدادی هم بستری شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در پایتخت، گفت: روند نسبت به هفته گذشته ثابت است و مرگ و میر‌ها تک رقمی شده است. در حال حاضر ۷۶۰ بیمار کووید۱۹ در بیمارستان‌ها بستری هستند که حدود ۳۰۰ نفر آن‌ها در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند. همچنین روزی حدود ۲۰۰ نفر بستری جدید هم به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

وی در خصوص پیش‌بینی شرایط در روز‌های آتی، بیان کرد: بحث اساسی این است که اگر اتفاقی در روز‌های پیش رو افتد، به علت شیوع امیکرون و غالب شدن این سویه نسبت به سویه‌های قبلی است. بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته می‌دانیم این سویه بیشتر درگیری به شکل سرپایی ایجاد می‌کند و ما درگیری شدیدی نخواهیم داشت، مگر اینکه وسعت ابتلا آنقدر زیاد شود که تعدادی هم بستری شوند. در هر شکل روند بیمارستان‌ها ثابت است و بیشترین آمادگی که برای بیمارستان‌ها در نظر گرفتیم تقویت حوزه‌های پذیرش بیماران سرپایی است.

او با اشاره به اینکه بد حالی عمومی در بیمارانی که اکنون مراجعه می‌کنند نسبت به گذشته کاهش یافته است، تصریح کرد: علت این موضوع این است که پوشش واکسیناسیون توانسته به طور قابل قبولی جلوی بیماری شدید و مرگ و میر را بگیرد. در شرایط فعلی بیشترین اثر را تجویز دز بوستر یا یادآور واکسن خواهد داشت.

توکلی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به شیوع آنفلوآنزا نیز اشاره کرد و گفت: ما آمار دقیقی از امیکرون در تهران نداریم؛ اما، چون شدت علائم در ابتلا به این سویه مانند آنفلوآنزا است، افتراق آن از آنفلوآنزا فقط با یک تست امکان پذیر است. اکنون در فصل شیوع آنفلوآنزای فصلی هم هستیم و درصد قابل توجهی از بیماران ما مبتلا به آنفلوآنزای فصلی هستند. سال گذشته به علت شرایط سخت کرونا و شیوع سویه بتا اعلام کرده بودیم همه موارد بیماری‌های تنفسی، کرونا است؛ مگر اینکه خلاف آن ثابت شود؛ اما امسال شرایط فرق کرده است و در حال حاضر به وضعیت نسبتا پایداری رسیده‌ایم. آنفلوآنزا هم مانند هر سال یک پیک و شیوع فصلی دارد که تفاوت چشمگیری با قبل نکرده است، اما مرگ و میر بر اساس آنفلوآنزا به شدت کاهش یافته است.

وی درباره وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان تهران، بیان کرد: تقریبا ۸۰ درصد مردم استقبال خوبی داشتند و تهران در زمینه واکسیناسیون از میانگین کشوری بالاتر است.

او با اشاره به تصمیم نهایی قرارگاه عملیاتی کرونا درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، گفت: مشخصا باید موضوع خوداظهاری دانش‌آموزان انجام شود و خانواده‌ها در صورت بروز علائم در فرزندشان از روانه کردن آن‌ها به مدارس خودداری کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار